Successos

Un mort i dos ferits en una explosió en un domicili de Lliçà d’Amunt (Barcelona)

Un mort i dos ferits en una explosió en un domicili de Lliçà d’Amunt (Barcelona)

Nia Escolà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una persona ha mort i dues han resultat ferides aquest dissabte en una explosió en un domicili de Lliçà d’Amunt (Barcelona). Un dels ferits es troba en estat greu i un altre en estat lleu, i tots dos han sigut traslladats a centres hospitalaris després de l’explosió.

La deflagració, que se sospita que té el seu origen en una caldera de gasoil, s’ha produït en una planta subterrània del domicili, situat al carrer de Roselles.

Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 14.38 hores i els Mossos d’Esquadra investiguen les causes de l’explosió. Els Bombers de la Generalitat van mobilitzar 10 dotacions i a les 15.40 hores van donar per controlat el foc.

Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO treballa en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar-se d’aquí uns minuts. Si voleu rebre alertes sobre aquesta notícia o d’altres al mòbil us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius oregistreu-vos per disfrutar els continguts P+. També podeu subscriure-us per consultar online l’edició digital impresa o rebre el diari al vostre domicili. Només per ser subscriptor, disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor d’El Periódico.