Vídeo | Rodalies aparta un vigilant per assetjar una jove diàriament
1
Es llegeix en minuts
EFE

Renfe ha apartat un vigilant de seguretat per suposadament assetjar una jove de forma continuada, després que la dona hagi denunciat que l’home pujava cada dia a la mateixa hora que ella al tren de Rodalies i se li col·locava a prop amb una actitud intimidadora.

La jove ha manifestat aquest matí a través de la xarxa social X que el vigilant de seguretat pujava cada dia a la mateixa hora que ella al tren de Rodalies en direcció a Barcelona i que, segons ha denunciat, es posava a prop seu amb una actitud intimidadora durant una bona estona fins que en baixava.

Segons han informat a Efe fonts policials, la jove ha presentat avui dimecres una denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar (Barcelona) i s’ha obert una investigació per mirar d’aclarir els fets.

Notícies relacionades

Per la seva banda, fonts de Renfe han explicat que en el moment en què han tingut coneixement dels fets han demanat a Grupo Control, l’empresa encarregada de la seguretat privada de què depèn el vigilant de seguretat presumptament involucrat en els fets, que l’aparti.

A més, han confirmat que el presumpte autor ja ha sigut apartat i s’han posat a disposició de la víctima a través de les xarxes socials.