Tragèdia a Hollywood

Marvel, de dol: mor el doble d’acció Taraja Ramsess en un tràgic accident de cotxe amb els seus fills

Marvel, de dol: mor el doble d’acció Taraja Ramsess en un tràgic accident de cotxe amb els seus fills

INSTAGRAM TARAJA RAMSESS

2
Es llegeix en minuts

L’especialista en acció de diverses pel·lícules de Marvel StudiosTaraja Ramsessva morir el 31 d’octubre després de tenir un accident de trànsit. El doble conduïa un cotxe que es va estavellar contra un camió de remolc en una carretera de Dekalb, Atlanta (EUA).

El terrible infortuni es va produir quan un camió amb remolc estava parat al carril esquerre de la sortida de Wesley Chape Road, a Atlanta, després d’haver tingut una avaria. Ramsess, que viatjava amb els seus cinc fills, va xocarcontra el camió, i va provocar la seva pròpia mort i la de tres dels menors: Sundari, de 13 anys; Kisasi, de 10, i Fugibo, de tot just vuit mesos. Kisasi va sortir disparat del vehicle i va acabar morint el 4 de novembre després de diversos dies ingressat a l’hospital.

«Terrible desenllaç»

La notícia va ser comunicada per la mare de Ramsess i àvia dels nens, Akili Ramsess, a través del seu perfil a les xarxes socials. Quan va fer públic el desenllaç del terrible sinistre, el fill mitjà de l’actor, Kisasi, encara es trobava amb vida a l’hospital. «Tots els que el coneixien sabien com d’especial era Taraja. Tenia una profunda capacitat per a l’amor i estimava els seus fills per sobre de totes les coses. Estimava les arts marcials, les motos i tot el que estava relacionat amb el cine», assegurava la mare en una publicació d’Instagram. «No puc creure que se n’hagi anat. Estem de dol i resant per la recuperació dels meus nets», afegia.

Dies després, Akili Ramsess va haver de tornar a pronunciar-se per anunciar la també mort del seu net Kisasi: «Adebayo s’uneix al seu pare, Taraja, i els seus germans Sundari i Fujibo en el seu viatge. Que Déu beneeixi les seves ànimes. Us trobarem a faltar», va escriure. Afortunadament, les altres dues filles que viatjaven al vehicle sí que van aconseguir sobreviure, tot i que una d’elles segueix hospitalitzada i en recuperació després de fer-se ferides lleus.

Una família desolada

La mort de Taraja Ramsess i de tres dels seus fills ha deixat totalment devastada la família de l’especialista, que des del primer moment ha mostrat unitat i empatia per afrontar el dol. No obstant, els familiars no són els únics consternats, sinó que els amics de Ramsess també han rebut la notícia amb gran tristesa. A més, han obert una recollida de fons per ajudar econòmicament la família a fer front a les despeses funeràries.

Notícies relacionades

L’actor no era especialment popular entre el públic general, peròsí en la indústria cinematogràfica de Hollywood, on gaudia d’un gran respecte per part dels seus companys especialistes pels seus increïbles treballs en pel·lícules de la factoria Marvel com ‘Black Panther’ (2018), la seqüela ‘Black Panther: Wakanda forever’ (2022) o la sèrie ‘She-Hulk: abogada Hulka’ (2022).

El portal web nord-americà dedicat a les notícies sobre celebritats TMZ, que ha informat del cas en tot moment, ha assegurat que les autoritats estan investigant les causes concretes del succés.