Dos lampistes espanyols creen un invent que estalvia 500 euros daigua a lany

Dos lampistes espanyols creen un invent que estalvia 500 euros daigua a lany

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home ha sigut detingut a Màlaga per la Policia Local després de segrestar un lampista a causa que el pressupost que li havia presentat era «un robatori», i per això va decidir atrinxerar-se amb ell sota l’amenaça de fer explotar una bombona de butà i «volar l’edifici».

El succés es va produir cap a les 12.00 hores del 4 de novembre quan l’investigat va avisar un lampista a causa que tenia una avaria a casa i al donar-li el pressupost el va amenaçar amb una arma de foc, que va resultar simulada, i un ganivet perquè era «un robatori», segons han avançat el diari ‘Sur’ i han confirmat a Efe fonts municipals.

Diversos particulars van alertar la Policia Local després de sentir unes detonacions a la finestra d’un pis i el 092 hi va enviar diverses patrulles per comprovar què havia passat.

A l’arribar-hi, es van trobar amb un home molt agressiu que deia que faria explotar una bombona de butà que va col·locar al costat de la porta del seu domicili, i per això els agents van desallotjar l’edifici i van intentar que desistís de la seva actitud.

Es va parapetar

L’investigat no volia obrir la porta del seu immoble però sí que va llançar l’arma per la finestra, cosa que va permetre comprovar que era simulada i després de més d’una hora de negociació i tement per la vida d’un tercer, que era dins, la negociació dels agents es va encaminar a aconseguir que obrís lleugerament la porta per comprovar que tots dos estaven bé.

Notícies relacionades

A l’obrir la porta, els agents van aconseguir bloquejar-la i van empènyer endins per accedir al domicili, maniobra en la qual van necessitar el suport de la unitat del Grup Operatiu de Suport (GOA) ja que l’home se’ls va resistir i va llançar objectes.

Quan van alliberar el lampista va explicar que el detingut l’havia amenaçat amb un ganivet i una arma de foc –que va resultar simulada– perquè considerava «un robatori» el pressupost que li va donar.

Temes:

Màlaga