Meryl Streep i el seu marit Don Gummer porten vides separades des de fa sis anys

Michael Buckner

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Meryl Streep i el seu marit durant 45 anys, Don Gummer, viuen vides separades segons ha anunciat en exclusiva el mitjà de comunicació Page Six. La guanyadora de l’Oscar, de 74 anys, i l’elogiat escultor de76, porten més de sis anys separats segons una declaració d’un portaveu de Streep: «Gummer i Streep porten més de sis anys separats, però sempre es cuidaran l’un a l’altre. Han triat vides separades».

Notícies relacionades

La notícia coincideix amb el premi Princesa d’Astúries 2023 que ha rebut Meryl Streep. Durant la cerimònia, l’actriu lluïa la seva aliança de casament. No obstant, els Oscars del 2018 va ser l’última vegada en què es van mostrar junts en públic. La parella comparteix quatre fills: el cantautor Henry Wolfe, de 43 anys, i les actrius Mamie Gummer, de 40, Grace Gummer, de 37 i Louisa Jacobson, de 30, a qui van criar en el seu complex de Connecticut a la tranquil·la i històrica ciutat de Salisbury.

A més de la seva granja a Connecticut, la parella va compartir un extens loft a Tribeca a la ciutat de Nova York fins que el van vendre per 15,8 milions de dòlars el gener del 2020. Després, Streep va comprar una casa de 4 milions de dòlars a Pasadena, Califòrnia, el juliol del 2020. Streep i Gummer van ser presentats per primera vegada pel seu germà, Harry, el 1978. En aquell moment, l’actriu estava de dol per la pèrdua del seu difunt nòvio i coprotagonista de ‘Deer Hunter’, John Cazale, que havia mort de càncer de pulmó aquell any.