1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han revelat aquest dissabte les imatges de la detenció del presumpte autor de dosrobatorisviolents al districte de Sants-Montjuïc el 14 de setembre. Els episodis de les sostraccions es remunten al 4 i 7 de setembre.

En el primer d’ells, l’home va sostreure diners de la caixa enregistradora d’un bar i en la seva fugida va agredir el treballador del local, que es trobava atenent els clients de la terrassa i va intentar impedir-li el pas quan es va adonar del robatori. Més tard, l’empleat va denunciar el robatori amb violència.

En el segon, en canvi, el detingut i una dona circulaven en una moto sostreta quan va estirar el bolso de la víctima, de 62 anys, a qui van arrossegar uns metres per terra, causant-li lesions greus al braç. Minuts després, els lladres van utilitzar una de les targetes de la víctima en un bar de Barcelona per pagar una consumició.

Denúncia per maltractaments

Fruit de les tasques d’investigació es van poder identificar als autors, un home i una dona de 28 i 30 anys, i es va esbrinar que eren parella sentimental.

La parella del detingut i coautora del robatori violent amb motocicleta, el va denunciar el mateix dia del robatori al capvespre per maltractaments. L’home li va estirar els cabells i va fugir amb la motocicleta circulant per la vorera a gran velocitat.

Detenció

Notícies relacionades

El 14 de setembre els investigadors van localitzar i van detenir l’home. A l’entrada i registre al seu domicili van trobar la targeta de la víctima que havia patit l’estrebada i que va fer ús juntament amb documentació.

El detingut va passar a disposició judicial el 16 de setembre davant el jutjat d’instrucció núm. 33 de Barcelona.