Investigació oberta

El conductor de Calafat va llançar el cotxe al mar voluntàriament després de patir un brot psicòtic

El conductor de Calafat va llançar el cotxe al mar voluntàriament després de patir un brot psicòtic

Bombers

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra sospiten que el conductor del cotxe accidentat a Calafat, al municipi de l’Ametlla de Mar (Tarragona), dissabte a la nit, va precipitar intencionadament el vehicle al mar. Segons ha explicat la policia catalana, l’home va patir un brot psicòtic en el moment en què va llançar el cotxe a l’aigua. A conseqüència d’aquest succés, els dos altres ocupants del cotxe, que eren els pares del conductor, van morir.

El sospitós, que va aconseguir sobreviure, va ser atès a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Tarragona) i després va ser traslladat a un centre psiquiàtric d’Amposta (Tarragona), on continua ingressat.

El relat dels testimonis que van veure l’accident, que expliquen que el vehicle va circular a gran velocitat per una avinguda d’una urbanització pròxima i després es va endinsar en una zona boscosa des d’on es va precipitar, reforça les sospites dels Mossos d’Esquadra.

Notícies relacionades

A més, en el moment del rescat, la policia va trobar l’home a més de 300 metres de distància del vehicle submergit i nedant mar endins.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que la investigació del cas encara continua oberta.