Per Sergi Mas

El pòdcast d’EL PERIÓDICO | Europa prorroga dos anys més la fabricació de cotxes de combustió

El pòdcast d’EL PERIÓDICO | Europa prorroga dos anys més la fabricació de cotxes de combustió
1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

Els fabricants d’automòbils han rebut amb satisfacció l’aprovació d’una norma sobre la qual estan en contra: la nova Euro7. Els estats membres de la Unió Europea han apostat a la fi per una norma ‘tova’ i han acabat retardant del 2025 al 2027 l’entrada en vigor d’una sèrie de restriccions que complicaran a les marques la venda de cotxes de combustió, especialment els més lleugers.

Se’ns acuden diferents preguntes: ¿Com queden les empreses productores? ¿I els usuaris? ¿Es farà més llarga la transició a la implantació del vehicle elèctric? ¿A partir de quan s’aplicarà aquesta normativa? ¿Abaixaran substancialment els preus dels vehicles de combustió?

Notícies relacionades

En aquest episodi del pòdcast d’EL PERIÓDICO xerrem amb Xavier Pérez, director de Motor del grup Prensa Ibérica, i Gabriel Ubieto, especialista en el mercat laboral i empreses, que ens interpreten la pròrroga decidida per Europa.

On es pot escoltar

‘El pòdcast d’El Periódico’ es publica de dilluns a divendres i es pot escoltar a les plataformes iVooxSpotifyPodimoGoogle PodcastsAmazon Podcasts i Apple Podcasts.

Equip

Idea i supervisió: Iosu de la Torre.

Edició i realització: Sergi Mas.

Disseny de so: Cadena Pirenaica.

Estudi de grabacion: Manolita Studios.

Veu en off: Mercè Torrents.