Lloret de Mar veta una empresa britànica d’esdeveniments per la seva vinculació amb baralles al carrer

David Aparicio

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) ha comunicat a l’empresa britànica Dancehall Episode que no podrà tornar al municipi. Segons un comunicat del consistori, es van reunir amb l’organitzador d’esdeveniments després que la matinada passada hi hagués incidències al carrer i una baralla que va acabar amb cinc detinguts i diversos ferits per arma blanca.

Dancehall Episode organitza una festa a Disco Privé, situada a l’avinguda de Just Marlés, que l’ajuntament assenyala com l’origen dels enfrontaments.

Notícies relacionades

El govern municipal es va reunir aquest dissabte amb la policia local i els Mossos d’Esquadra per analitzar la situació i el regidor de Turisme, Frederic Guich, va explicar que han comunicat a l’organitzador que «no és benvingut a Lloret».

El consistori preveu actuacions contra els establiments que promoguin aquest tipus d’esdeveniments amb l’objectiu d’«erradicar aquest tipus d’activitats i que no tornin a Lloret la temporada vinent». «Perjudiquen greument els interessos del municipi i no estan alineats amb el turisme responsable que volem», va afegir.