Per una discussió de trànsit

La Fiscalia demana presó per al ciclista que va matar a cops un conductor al Poblenou de Barcelona

La Fiscalia demana presó per al ciclista que va matar a cops un conductor al Poblenou de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fiscalia de Barcelona ha demanat presó provisional per a un ciclista que dimarts passat 12 de setembre va matar a cops un conductor d’un vehicle al carrer Ciutat de Granada, al barri del Poblenou de Barcelona. El detingut, de 30 anys, s’enfronta a un delicte d’homicidi ja que la víctima de 57 anys, va morir a l’hospital a causa dels forts cops que aquest li va clavar. El jutjat de guàrdia de Barcelona haurà de prendre una decisió respecte a això en les pròximes hores.

Notícies relacionades

Els fets van passar dimarts passat 12 de setembre a les 18.20 hores de la tarda. Segons el relat de la Fiscalia, el ciclista detingut es va embrancar en una discussió per motius de trànsit amb el conductor d’un vehicle i veí de Barcelona de 57 anys. La víctima mortal va sortir del cotxe i el ciclista li va donar alguns cop de puny i el va tirar a terra. A més del cop contra l’asfalt, el conductor li va clavar una forta puntada de peu al cap i va fugir del lloc. El ferit va ser traslladat d’urgència a l’hospital, on va acabar morint pocs dies després.

En un primer moment es va creure que la baralla estava relacionada amb el robatori d’un telèfon móbil, però les indagacions policials van acabar confirmant que l’incident va començar amb una discussió per motius de trànsit. El presumpte autor va ser detingut dimecres passat 20 de setembre i des d’aleshores s’ha mantingut en dependències policials fins aquest dissabte al matí que ha declarat als jutjats de guàrdia de Barcelona. En les pròximes hores el jutjat de guàrdia haurà de prendre la decisió de si, tal com demana la Fiscalia, l’envia a la presó de forma provisional o el presumpte homicida surt en llibertat amb càrrecs.