Succés al Poblenou

Detingut l’home que va matar a cops un veí de Barcelona després d’un suposat robatori del telèfon

La investigació dels Mossos descarta que l’enfrontament comencés per un furt del mòbil

Detingut l’home que va matar a cops un veí de Barcelona després d’un suposat robatori del telèfon
1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres un home d’uns 30 anys per la mort d’un altre de 57 el 13 de setembre al carrer Ciutat de Granada del barri del Poblenou de Barcelona. L’enfrontament entre els dos es va produir, segons les primeres versions, després que l’agressor robés el telèfon a la víctima i aquest el perseguís i l’atrapés. La investigació policial, no obstant, ha descartat aquest extrem, segons remarquen fonts policials consultades per El Periódico. 

Notícies relacionades

Agressor i víctima es van embrancar en una violenta baralla que va acabar amb el primer colpejant greument el segon, a qui va deixar en estat crític. El ferit va ser traslladat d’urgència a l’hospital, on va acabar morint pocs dies després. L’episodi, que va generar alarma social a causa de la gratuïtat de la violència utilitzada pel presumpte lladre, no va començar, amb tot, per un robatori, matisen ara fonts policials. 

La investigació del grup d’homicidis de l’Àrea d’Investigació Criminal de Barcelona ha conclòs que l’agressor no havia robat el telèfon a la víctima. El detingut aquest dimecres tampoc és una persona amb antecedents per delictes de robatoris amb violència.