Successos

Denuncien una agressió sexual durant la festa major de Matadepera

La policia local del municipi va realitzar 26 accions durant les festes del municipi, tres d’elles per arma blanca, i va detenir 7 persones

Hi ha coneixement d’una segona agressió sexual, que va ser comunicada directament al Punt Lila, però no ha sigut denunciada

Denuncien una agressió sexual durant la festa major de Matadepera

Ayuntamiento de Matadepera

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona ha denunciat davant la policia haver sigut víctima d’una agressió sexual durant la festa major de Matadepera el cap de setmana passat, per la qual cosa aquest dimarts a la tarda s’ha convocat una manifestació de protesta.

En un comunicat, la policia local de Matadepera explica que la dona va denunciar que durant la matinada de diumenge passat va ser víctima d’un robatori amb intimidació i d’una agressió sexual. Així mateix, la policia té constància d’una segona agressió que va ser posada en coneixement del Punt Lila de la festa, però «fins ara no ha sigut denunciada».

Tres intervencions per arma blanca

Aquest dimarts, la Policia Municipal de Matadepera ha fet balanç de la festa major en una trobada amb l’alcalde Guillem Montagut, que ha condemnat en nom de l’ajuntament «tots aquests fets que no deixen de deslluir unes festes» en les quals volen comptar amb la participació de tothom.

La policia local ha prestat 90 serveis, ha rebut 139 trucades i ha portat a terme 26 accions, entre elles set detencions. Entre aquestes, les autoritats van realitzar tres intervencions per arma blanca.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Matadepera s’ha fet ressò de la convocatòria del col·lectiu Saó Rebel d’una «concentració de rebuig per les agressions masclistes i LGBTI+fòbiques durant la festa major».

Des de Saó Rebel condemnen aquests fets, que descriuen com a «intolerables» i «remarquen una vegada més que els espais d’oci no són segurs i que no tenen protocols eficients que ens protegeixin».