La taxativa decisió de Rodolfo Sancho i Silvia Bronchalo sobre el seu fill Daniel Sancho
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Silvia Bronchalo ha visitat diverses vegades el seu fill Daniel Sancho a la presó de Koh Samui, en la qual es troba des del dia 14 després de confessar haver matat i esquarterat el cirurgià colombià Edwin ArrietaKoh Phangan, al sud de Tailàndia.

La primera vegada, Bronchalo va anar amb taxi acompanyada de dues persones de l’ambaixada espanyola a Bangkok, va estar-hi hora i mitja i va marxar sense parlar amb l’abundant premsa espanyola que es trobava a les portes de la presó. Aquesta havia pactat que no formularia preguntes per respecte al seu silenci.

Però en la segona visita sí que va comentar com es trobava: «Per a mi ha sigut molt difícil. Comunicar-vos que [Daniel] està bastant millor, que està tranquil», va assegurar el dia 18, quan va sortir.

Per la seva banda, l’actor Rodolfo Sancho encara no ha viatjat a Tailàndia per estar junt amb el seu fill, que s’enfronta a una possible sentència de pena de mort. Tot i que sí que té previst anar-hi en algun moment.

A través del seu portaveu

Carmen Balfagón, portaveu dels Sancho, es mostra cautelosa sobre aquest esperat desembarcament de l’actor a l’illa: «Està acabant unes gestions i prefereix tenir-les fetes abans d’anar-se’n a Tailàndia», ha explicat aquest dilluns al programa ‘Así es la vida’.

Notícies relacionades

En aquest mateix espai, la criminòloga i advocada ha volgut deixar clara la decisió presa pel seu representant i la seva exparella Silvia Bronchalo: «No està prevista una roda de premsa conjunta dels pares de Daniel Sancho». «La família està pendent de la investigació i, de moment, no farà cap roda de premsa», ha reiterat taxativa.

Només Bronchalo s’ha pronunciat públicament davant les càmeres per donar explicacions sobre com està vivint aquesta situació el pres espanyol. És ella que està rebent tota l’atenció mediàtica des que va decidir traslladar-se a Tailàndia per ser al costat del seu fill.