1
Es llegeix en minuts

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil va rescatar una família que va caure a l’aigua després de naufragar l’embarcació en la qual estaven davant les illes Medes (Baix Empordà). Els agents van auxiliar les cinc persones (tres eren menors d’edat) que van caure al mar sense les armilles salvavides.

Els afectats són de Cerdanyola del Vallès: una parella, els seus dos fills i una neboda. L’embarcació havia sigut llogada en una empresa de l’Estartit.

Els fets van passar cap a les tres de la tarda del dijous 10 d’agost, quan la unitat naval Río Guadalquivir del Servei Marítim Provincial de Girona estava patrullant aquesta zona i va observar com a prop de les illes Medes i a uns 200 metres de la bocana del port de l’Estartit hi havia una embarcació que s’estava enfonsant. Van albirar tres menors a l’aigua al costat de la barca i dues persones més a bord.

Notícies relacionades

Just abans que els agents poguessin arribar al lloc, l’embarcació recreativa va bolcar i van caure a l’aigua els dos adults. Cap dels cinc ocupants portava posada l’armilla.

Els agents es van aproximar al lloc, van llançar els salvavides i van auxiliar la família. Els rescatats es trobaven en un estat de gran ansietat i presentaven diverses contusions i rascades, però no van requerir assistència sanitària.