Crim macabre

Daniel Sancho reconeix el seu vincle sexual amb Edwin Arrieta i revela com el va esquarterar: «Vaig trigar tres hores»

Hauria sigut al voler finalitzar la relació quan Arrieta l’hauria amenaçat de difondre imatges de tots dos de caràcter íntim

Daniel Sancho reconeix el seu vincle sexual amb Edwin Arrieta i revela com el va esquarterar: «Vaig trigar tres hores»

EFE/EPA/SOMKEAT RUKSAMAN

2
Es llegeix en minuts

Noves informacions sobre l’assassinat i el desmembrament del colombià Edwin Arrieta a mans presumptament de Daniel Sancho. Després de l’ingrés a la presó provisional del fill de Rodolfo Sancho, el diari ‘Bangkok Post’ ha publicat nous i esgarrifosos detalls sobre la declaració del jove davant les autoritats tailandeses, en la qual ha explicat quin tipus de vincle l’unia amb el cirurgià i ha revelat els motius pels quals va decidir acabar amb la seva vida.

Tal com publica el diari, el xef tenia planejat matar Edwin –per això va ser captat per les càmeres de seguretat de Koh Phanghan comprant un ganivet, una serra i bosses d’escombraries de gran mida abans de l’arribada del seu amic a l’illa per assistir junts a la festa de la Lluna Plena– i el crim hauria tingut lloc la nit del 3 d’agost.

Com ha reconegut en la seva confessió mantenia relacions sexuals de manera esporàdica amb el colombià, que va conèixer per Instagram, des de feia aproximadament un any. I hauria sigut al voler finalitzar aquestes relacions quan Arrieta l’hauria amenaçat de difondre imatges de tots dos de caràcter íntim, advertint-li que podria enfonsar la imatge pública de la seva família, molt coneguda a Espanya. Desesperat, Daniel hauria planejat l’assassinat durant les seves vacances a Tailàndia.

Després de recollir el cirurgià a l’aeroport, s’hauria dirigit amb ell a una habitació d’hotel a la platja de Hat Salat, on poc després moriria, com ha revelat el fill de Rodolfo Sancho, d’un cop fortuït. El seu amic hauria volgut tenir sexe amb ell, però s’hi va negar. Encegat per la ira, li hauria clavat un cop de puny que va provocar que Edwin caigués i perdés el coneixement després de colpejar-se el cap amb el lavabo.

Notícies relacionades

Una hora després, i al veure que el colombià no reaccionava, va decidir desmembrar el seu cos en 14 trossos amb ajuda de ganivets i d’una serra –tal com ha detallat davant la policia va trigar tres hores a fer-ho–, els va distribuir en bosses d’escombraries i en una bossa de lona de viatge, escampant una part en un abocador i una altra al mar, per la qual cosa va comprar un caiac per 1000 dòlars a unes joves tailandeses.

Posteriorment, una vegada es va desfer de les restes mortals del seu amic, Daniel hauria tornat a l’hotel per netejar l’habitació –tot i que els investigadors haurien trobat restes de sang, greix i cabells al desaigüe–, i la va deixar dijous entorn de les nou del matí. Després acudiria a la festa de la Lluna Plena amb dues noies i hauria sigut posteriorment quan hauria denunciat a la comissaria la desaparició del seu amic.