Miguel Carcaño, assassí de Marta del Castillo, vol ser pare «a curt termini» a la presó
1
Es llegeix en minuts

Miguel Carcaño, condemnat a 21 anys per l’assassinat de Marta del Castillo,vol ser pare «a curt termini», fruit de la relació que manté amb una dona de la qual no es coneixen més dades però amb qui té contacte regular a través dels vis a vis a la presó de Herrera de la Mancha (Ciudad Real).

Segons informa el diari ‘Abc’, l’únic adult condemnat per l’assassinat, comès fa ja 15 anys, ha comentat el seu desig a funcionaris i a altres companys del mòdul on es troba.

A presó des del 2009

Notícies relacionades

Segons el diari, la Policia Nacional coneix aquesta voluntat de Carcaño que, estimen, podria actuar com a palanca perquè acabi explicant el que tants anys fa que reclamen els pares de la jove: que expliqui on va ser enterrada la víctima. Fins ara, set han sigut les versions que ha donat Carcaño i cap ha servit.

Carcaño és a la presó des de l’any 2009, quan va ingressar com a mesura cautelar quan encara no tenia 20 anys. Actualment té 34 anys i no ha aconseguit accedir a cap permís penitenciari, entre altres motius per la seva negativa a facilitar la localització del cos de Del Castillo.