Al conegut ‘carrer del pecat’

VÍDEO | Una violenta batalla campal a Sitges amb llançament d’objectes deixa ferits diversos agents de policia

Un grup de joves s’ha enfrontat al personal de seguretat en un altre incident en una discoteca de Salou

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Unes 40 persones van protagonitzar una violenta batalla campal aquest diumenge a la matinada en una coneguda zona d’oci de Sitges, al Garraf. La baralla, que va tenir lloc a les portes d’un local de copes del carrer Primer de Maig cap a les 02.00 hores, va derivar en llançament de cadires, ampolles i altres objectes. També hi va haver diferents agressions violentes, tal com s’aprecia en les imatges gravades pels veïns. Tot i que l’incident va acabar sense detinguts ni ferits greus, els Mossos d’Esquadra confirmen a EL PERIÓDICO que diversos agents, tant de la policia catalana com de la local, van resultar lesionats lleument. «Amb contusions i cops», afirmen fonts del cos.

En el lloc dels fets van intervenir diverses patrulles dels Mossos i de la policia de Sitges. Els agents van acabar dispersant la multitud d’aquesta via pública, anomenada popularment ‘carrer del pecat’ pels seus nombrosos establiments d’oci nocturn.

Al marge dels agents ferits, una persona més va ser atesa per contusions lleus, tot i que les autoritats no descarten que n’hi pugui haver alguna més.

Respecte al detonant del succés, la policia encara no ha determinat quin va ser, però concreta que no s’hi van utilitzar armes. De moment tampoc té constància que s’hagi interposat cap denúncia sobre el succés.

Condemna de l’ajuntament

L’Ajuntament de Sitges ha condemnat i rebutjat «rotundament» els incidents ocorreguts en una zona d’oci del municipi la nit passada, quan una batalla campal amb desenes de persones va tenir lloc al carrer.

En un tuit, el consistori ha promès treballar per buscar solucions per evitar aquest tipus de situacions, «que no han de tornar a tenir lloc a Sitges».

D’altra banda, ha agraït la tasca de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra així com el comportament «exemplar» de la resta de persones que estaven disfrutant d’una nit de festa i es van trobar amb aquest «desagradable» incident.

Un altre incident en una discoteca de Salou

Notícies relacionades

No és l’últim succés que ha tingut lloc aquesta matinada. Un grup de joves s’ha enfrontat aquesta matinada al personal de seguretat de la discoteca Kiss de Salou (Tarragonès), segons han informat els Mossos l’ACN.

En aquest cas, l’aldarull va acabar amb un jove de 18 anys detingut per resistència i desobediència als agents de l’autoritat, a més d’un ferit amb petites contusions. L’estira-i-arronsa amb els porters del local d’oci nocturn s’hauria iniciat perquè els joves volien entrar-hi sense pagar.