Detingut per agredir sexualment una dona amb qui va contactar en una pàgina de cites
1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Barcelona un home per agredir sexualment una dona amb qui havia contactat a través d’una pàgina de cites, i treballen amb la hipòtesi que hi podria haver més víctimes que encara no han presentat denúncia.

Segons informen aquest dissabte els Mossos, l’home, de 29 anys, va agredir sexualment la dona en dues ocasions el 4 de juliol, després d’haver contactat amb ella a través d’una pàgina de cites, i va ser detingut el 13 de juliol.

Hi podria haver més víctimes

En un primer moment, l’home arrestat es va guanyar la confiança de la víctima perquè les relacions sexuals fossin consentides, però després es va mostrar agressiu, fins a forçar i humiliar la dona quan ja no tenia el seu consentiment per continuar practicant sexe amb ella.

La Policia de la Generalitat treballa a més amb la hipòtesi que hi podria haver més dones que haurien sigut víctimes del ‘modus operandi’ utilitzat per aquest agressor, però que encara no han denunciat els fets.

Comportament agressiu

Els fets es van produir el 4 de juliol, quan el detingut i la víctima van contactar a través d’una pàgina de cites, i es van intercanviar després adreces i telèfons per continuar la comunicació.

Notícies relacionades

L’home va fer creure la dona que es tractava d’una persona vulnerable emocionalment per guanyar-se la seva confiança, fins a citar-se finalment amb ella en un lloc íntim per mantenir relacions sexuals. Si bé al principi aquestes van ser consentides, després el detingut va mostrar un comportament agressiu, fins al punt d’exercir la violència per consumar l’acte sexual.

Després de materialitzar la primera agressió sexual, el presumpte autor dels fets va amagar el telèfon mòbil de la dona perquè no se n’anés, i quan aquesta va intentar recuperar-lo, la va atacar per segon cop.