La Corunya

La Policia Local de Ferrol busca els ocupants d’un vehicle que va quedar penjat del pont de Joane

L’accident es va produir poc abans de les 5,00 hores, però ni veïns ni policia hi van veure ningú

La Policia Local de Ferrol busca els ocupants d’un vehicle que va quedar penjat del pont de Joane
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Ferrol busca els ocupants d’un Opel Astra que, després de sortir de la via i trencar la barana de protecció, va quedar literalment penjat del pont de la carretera de Joane, sobre l’últim tram de l’autopista AP-9 en direcció al port, que a aquesta altura es diu ja FE-15.

L’accident es va produir poc abans de les 5.00 hores als voltants de la Cooperativa de O Val i només les restes de la barana contra la qual va impactar el vehicle van evitar que es precipités a l’autopista.

Els serveis d’emergència i seguretat van acudir molt poc després de l’impacte al lloc, alertats pels veïns. Els bombers, informen fonts municipals, es van encarregar de retirar el vehicle i de tallar diversos tubs de la barana que suposaven un perill tant per al trànsit de l’AP-9, que també va ser netejada en aquest tram (al qual havien caigut trossos de barana) pel servei de conservació de carreteres, com per al pas de vianants.

Notícies relacionades

A més, tècnics de la diputació, propietària de la via on es va produir l’accident, es van presentar al lloc per avaluar-ne els danys i organitzar que es reparin.

No és la primera vegada que es produeix un accident a la zona. Una veïna del lloc relata que va ser el seu fill el que la va avisar després de sentir un «soroll terrible». Després d’avisar la seva mare i mirar per la finestra ja van veure el cotxe penjant i altres veïns en el punt de l’impacte. Ja no hi havia ni rastre dels ocupants. «Ningú va veure res», va assegurar. Demana que les autoritats competents millorin la seguretat viària de la zona, instal·lant-hi elements com bandes reductores, per exemple, per dissuadir els conductors de circular a velocitats excessives.