Va passar al novembre

La Policia Nacional inicia un operatiu contra els Boixos Nois que presumptament van atacar un bar a Pamplona

Cop als Casuals: la Generalitat dispersa els 12 empresonats en diferents presons

La Policia Nacional inicia un operatiu contra els Boixos Nois que presumptament van atacar un bar a Pamplona
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha iniciat aquest dimarts al matí un operatiu contra els Boixos Nois que presumptament van atacar al novembre un bar a Pamplona freqüentat pels Indar Gorri ‑radicals de l’Osasuna–, segons han explicat fonts coneixedores a Europa Press. Els agents preveuen detenir una quinzena de persones de les més de 40 que van participar en l’atac, segons ha avançat el diari ‘El País’.

A més, han detallat que els arrestos es preveuen a la ciutat de Barcelona, València i Logronyo.

Un mes del cas Hydra

Notícies relacionades

Un mes del cas HydraL’operatiu de la policia nacional es produeix un mes després que el 12 de juny 12 presos pertanyents als Casuals, la facció més violenta dels Boixos Nois, grup ultra del Barcelona, van ingressar a la presó després de la seva detenció per, entre altres delictes, dos homicidis, segrest i tràfic de drogues. La Generalitat els va dispersar en diferents presons, segons van confirmar a aquest diari fonts de l’administració penitenciària. Les mateixes fonts van assegurar que aquesta pràctica és habitual en els grups d’aquestes característiques per evitar que actuïn conjuntament al centre penitenciari o tensin l’ambient.

Els Mossos d'Esquadra van elevar a 28 el nombre de detinguts del conegut com a cas Hydra, dels quals 12 han entrat a la presó –un 13è ja estava complint condemna– i la resta va quedar en llibertat amb càrrecs, sis d’ells amb la prohibició d’apropar-se a estadis de futbol.

Temes:

Successos