Al Prat

Detingut per robar tres rellotges d’alta gamma per valor de 240.000 euros dins d’un equipatge a l’aeroport de Barcelona

Detingut un conductor que va fugir després d’envestir un grup de joves a la sortida d’una discoteca de Cerdanyola del Vallès

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos han detingut a l’aeroport de Barcelona un noi de 22 anys amb antecedents per haver robat l’equipatge d’un viatger valorat en 245.000 euros i en el qual portava tres rellotges d’alta gamma per valor de 240.000.

La policia catalana ha informat aquest dissabte en un comunicat que el succés es va produir el dissabte 1 de juliol a la tarda a l’aeroport Josep Terradellas, quan un passatger estava fent els tràmits necessaris al taulell de facturació d’una companyia aèria a la terminal 1.

En aquell moment, un jove li va robar la maleta i el bolso que portava, davant la mirada d’altres viatgers.

La descripció que van oferir aquestes persones va permetre que la víctima retingués el jove als voltants del lloc fins a la ràpida arribada dels Mossos, que el van detenir.

Reincident

Notícies relacionades

El jove acumula una trentena d’antecedents policials per delictes contra el patrimoni comesos l’últim any, la majoria a l’aeroport.

A l’equipatge recuperat hi havia tres rellotges d’alta gamma valorats en 240.000 euros, dos d’ells per valor de 100.000 euros cada un, i diners en metàl·lic