«Absoluta normalitat» en la segona repetició de les oposicions de Funció Pública
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

 La consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, ha explicat que s’han presentat el 78% de les 9.500 persones inscrites en la segona jornada de repetició de les oposicions de Funció Pública aquest dissabte.

 «Hem aconseguit l’objectiu que ens havíem plantejat i hem desenvolupat aquestes proves amb absoluta tranquil·litat», ha assegurat Vilargà sobre les proves de places de tècnics generals, tècnics especialistes i administratius, informa el Govern en un comunicat.

 Dissabte passat ja es van repetir les oposicions d’Agents Rurals, funcionaris d’execució penal i altres categories laborals després de les incidències registrades a l’abril per les quals se’n va anul·lar el resultat.

 La Generalitat ha organitzat aquestes últimes proves amb «mitjans propis» després que en les oposicions de l’abril, gestionades per l’empresa externa Cegos, es registressin irregularitats en l’anonimat i en el control de dispositius a l’aula.

Més de 1.300 places

Notícies relacionades

 Els aspirants que s’han examinat aquest dissabte opten a un total de 1.344 i Vilagrà ha remarcat que són l’única administració que han fet unes proves amb «tants aspirants en tan poc temps».

 La consellera de Presidència de la Generalitat ha anunciat que obriran noves convocatòries a finals d’any per tenir «capital humà amb nous perfils».