Violen una jove a Blanes, la mare reconeix l’agressor pel carrer i la Policia Local l’arresta

La Policia Local ha detingut aquest cap de setmana un lladre per un robatori violent a un comerciant del passeig marítim

Violen una jove a Blanes, la mare reconeix l’agressor pel carrer i la Policia Local l’arresta

Ajuntament de Blanes

1
Es llegeix en minuts

La Policia Local de Blanes ha detingut un home de 39 anys per presumptament violar una jove de 18 anys a la localitat. L’home ha ingressat en presó provisional.

Els fets van passar el 27 de juny i l’endemà de presentar la denúncia, la mare anava pel carrer de matinada i va reconèixer el presumpte agressor.

La dona va aprofitar per fer-li unes fotografies i gravar un vídeo per poder tenir una identificació gràfica de la persona que la víctima s’havia assenyalat com l’agressor.

La mare va mostrar les fotografies i el vídeo a una patrulla de la Policia Local que era a la zona i els va indicar cap on havia anat així com una descripció.

Diverses patrulles el van buscar i el van agafar a prop del lloc on se’ls havia indicat i va acabar detingut. L’home té 39 anys i es troba en situació il·legal a Espanya.

L’agressió sexual

Notícies relacionades

La Policia Local després va traslladar el presumpte agressor als Mossos d’Esquadra, que porten la investigació, i el van posar a disposició judicial. El detingut ha ingressat a la presó, segons informa l’ajuntament de Blanes.

La violació es va produir la matinada del 27 de juny quan la jove tornava d’una discoteca de la localitat. L’home va abordar la noia al carrer de Lluís Companys i la va portar arrossegant-la fins a una zona on es troba l’escola del barri de la Plantera. Aquí és on es va produir l’agressió sexual amb penetració, segons ha pogut saber ‘Diari de Girona’.

Temes:

Successos Blanes