Buscat per la Interpol

Detingut al Vendrell un home buscat per un presumpte segrest a Xile

Intenta matar el seu marit a Elx clavant-li unes tisores i estampant-li una gerra després de discutir per una herència

Condemnat un bagasser a Saragossa per no acceptar pagar 50 euros només per parlar

Detingut al Vendrell un home buscat per un presumpte segrest a Xile

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra han detingut al Vendrell (Tarragona) un home de 28 anys que buscaven les autoritats xilenes per un presumpte segrest comès a Xile el 2021. Segons explica la policia catalana en un comunicat emès aquest divendres, el segrest es va produir a Peñaflor (Xile) fa dos anys, quan dues persones van apallissar-ne un altre i el van forçar a pujar a un cotxe.

Els segrestadors van colpejar reiteradament la víctima i després la van deixar lliure; segons els investigadors, l’agressió estava relacionada amb una venjança. Un dels autors va viatjar a Madrid i després es va desplaçar fins a Barcelona, i a través de la Interpol les autoritats xilenes van alertar que podia ser a Catalunya, per la qual cosa van emetre una ordre internacional de detenció.

Un any de recerca

Notícies relacionades

La unitat GRAF de Mossos va posar en marxa una recerca que es va allargar durant un any en què el fugitiu va intentar «ser discret i passar desapercebut»: dormia en habitacions de lloguer sense contracte, no portava documentació i treballava en la construcció de manera il·legal.

 Tot i així, els agents van detectar que vivia al Vendrell i el 13 de juny van organitzar un dispositiu que es va saldar amb el seu arrest aquell mateix dia, quan anava de la feina a casa. El detingut va passar a disposició del Jutjat Central d’Instrucció número 2, a Madrid.