A Barcelona

Vídeo | Enxampat diverses vegades un conductor temerari que es colava al túnel de Vallvidera

Vídeo | Un conductor temerari competeix amb un tren d’alta velocitat i es posa a 300 quilòmetres per hora

Vídeo | Un conductor de 85 anys, a punt d’atropellar dos ciclistes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un conductor que en els últims tres mesos s’ha saltat el peatge de Vallvidrera (Barcelona) diverses vegades passant la barrera enganxat al cotxe del davant i que posteriorment feia avançaments temeraris dins dels túnels.

Segons ha informat la policia autonòmica en un comunicat, el conductor feia avançaments dins del túnel utilitzant el carril central de la via quan es trobava tancat a la circulació.

A través de les imatges gravades per l’empresa d’explotació del túnel, només aquest mes de juny, s’ha detectat el seu vehicle una desena de vegades fent aquestes infraccions, sempre en dies feiners, en sentit Barcelona i entre les 6 i les 7 del matí.

El 20 de juny un usuari va trucar a l’empresa d’explotació del túnel queixant-se dels avançaments del turisme.

Notícies relacionades

Davant aquesta situació, el 22 de juny els Mossos van organitzar un dispositiu per atrapar-lo: pels volts de les 7.00 hores es va detectar el vehicle, que va tornar a saltar-se el peatge, situat al quilòmetre 7, utilitzant el mateix procediment, i posteriorment, dins del túnel, va portar a terme un avançament prohibit utilitzant el carril central tallat a la circulació.

A la sortida del túnel la policia va detenir el vehicle i va identificar el conductor, a qui li van notificar les infraccions i la denúncia interposada contra ell per no mantenir la distància de seguretat, no pagar el peatge i conducció temerària.