Tocaments i petons sense consentiment

Detinguda una ‘influencer’ per abusar sexualment d’una amiga mentre dormia i penjar-ho a les xarxes socials

Detinguda una ‘influencer’ per abusar sexualment d’una amiga mentre dormia i penjar-ho a les xarxes socials
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha detingut a Roquetas de Mar (Almeria) una ‘influencer’ amb més de 45.000 seguidors en una coneguda xarxa social per abusar sexualment d’una amiga mentre dormia. La presumpta autora, que ja tenia antecedents i denúncies prèvies per assetjament, també va gravar diversos vídeos mentre li realitzava tocaments i petons sense el seu consentiment i va penjar diversos vídeos al seu perfil.

La víctima va denunciar els fets en dependències de la Guàrdia Civil a la província de Guadalajara, que va alertar els agents de la localitat andalusa, on viu la presumpta autora. L’amiga va relatar que «va fugir ràpidament» del domicili de la ‘influencer’ quan es va despertar i va veure que li estava realitzant tocaments, informa aquest dissabte el cos policial en un comunicat de premsa.

Notícies relacionades

Tant els agents com la víctima van comprovar que havia sigut gravada sense el seu consentiment. A més de pujar els vídeos a una coneguda xarxa social, la dona va enviar les imatges dels tocaments sexuals a un grup privat.

D’altra banda, l’amiga també va denunciar que havia rebut insults i amenaces per telèfon per part de l’autora, que està acusada dels delictes d’agressió sexual, revelació de secrets i amenaces.