La fiscalia reclama 16 anys de presó contra l’exdona de Mainat per intentar matar-lo

La fiscalia reclama 16 anys de presó contra l’exdona de Mainat per intentar matar-lo
1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Fiscalia de Barcelona sol·licita 16 anys de presó per a Ángela Drobowoski, l’exdona del productor audiovisual Josep Maria Mainat, per intentar matar-lo injectant-li insulina. Se li atribueix un delicte d’assassinat en grau de temptativa, pel qual se li reclama 13 anys, i descobriment i revelació de secrets, pel qual se li sol·licita tres anys. L’acusació pública també demana a l’exdona del fundador de La Trinca una multa de 60.000 euros i una ordre d’allunyament de 500 metres durant vuit anys després del compliment de la pena de presó.

Notícies relacionades

El productor de televisió i Ángela Dobrowolski, d’origen alemany i molt més jove que ell, es van conèixer a Barcelona, es van casar el 2012, van ser pares d’una nena i d’un nen el 2016. A principis del 2020, la parella va entrar en una profunda crisi matrimonial i Mainat va prendre la decisió de divorciar-se.

Els missatges

L’acusada, segons els investigadors, va descobrir que anava a quedar fora de la multimilionària herència de Mainat i, per aquesta raó, presumptament va intentar acabar amb la seva vida la nit del 22 de juny del 2020 d’aquell any injectant-li insulina mentre dormia. La imputada suposadament va entrar al correu electrònic del seu marit i es va reexpedir al seu els missatges i els documents que ell es creuava amb el seu advocat matrimonialista.