Educació

Els estudiants podran consultar les notes de la selectivitat aquesta tarda

La EVAU arranca en Castilla-La Mancha con Primo de Rivera en Historia de España

La EVAU arranca en Castilla-La Mancha con Primo de Rivera en Historia de España / Manu Reino

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

S’ha fet llarg, però per fi ha arribat el dia tan esperat. Els estudiants que es van presentar a la convocatòria ordinària de les proves d’accés a la universitat (PAU) del 2023 podran consultar aquesta mateixa tarda, a partir de les 18 hores aproximadament, les qualificacions obtingudes. Els resultats estaran disponibles en aquesta adreça directa especialment habilitada del portal d’accés a la universitat per evitar possibles col·lapses a causa de l’elevat nombre de connexions simultànies.

En el moment de consultar els resultats, els estudiants es podran descarregar el document personal acreditatiu de les qualificacions que conté un codi segur de verificació.

Notícies relacionades

L’Oficina d’Accés a la Universitat ha pogut avançar unes hores la data màxima fixada per a la publicació dels resultats, que inicialment estava fixada per a demà, dijous 22 de juny.

Els pròxims dies es coneixeran els resultats globals de les proves PAU i els alumnes que rebran una distinció del Govern de la Generalitat de Catalunya per haver obtingut una qualificació a les PAU superior o igual a 9 punts a la fase general.