Comunicat mèdic

El Papa passa una nit tranquil·la després de la cirurgia a la qual es va sotmetre

El Papa passa una nit tranquil·la després de la cirurgia a la qual es va sotmetre

CLAUDIO PERI / EFE

1
Es llegeix en minuts
Irene Savio
Irene Savio

Periodista

ver +

El Papa ha passat «» la seva primera nit ingressat a l’Hospital Gemelli de Roma, després d’una operació per una hèrnia abdominal. Així ho ha informat aquest dijous l’oficina de premsa de la Santa Seu, que també ha precisat que durant la jornada oferiran més detalls sobre la salut del Papa.

Notícies relacionades

Els problemes de salut del pontífex argentí van tornar a suscitar preocupació dimecres després que, sense previ anunci, el Vaticà confirmés que seria sotmès a una cirurgia laparotòmica, per evitar una possible obstrucció intestinal. I més encara tenint en compte que és la tercera vegada que el Papa ha sigut ingressat a l’hospital l’últim any. 

En aquest marc, el nou contratemps de salut del Papa podria suposar que es vegi obligat a modificar la seva agenda pública en les pròximes setmanes i mesos, especialment els seus viatges internacionals, segons han opinat alguns analistes en les últimes hores. No obstant, tant alts càrrecs del Vaticà com l’equip mèdic del Papa han insistit que s’espera que Francesc pugui reprendre gran part de les seves activitats.