Successos

Detinguts al Prat dos viatgers que amagaven al seu equipatge més de 5,2 quilos de cocaïna

Detinguts al Prat dos viatgers que amagaven al seu equipatge més de 5,2 quilos de cocaïna
1
Es llegeix en minuts
EFE

Agents de la Policia Nacional han detingut a l’aeroport del Prat dues persones procedents de dos vols des de Bogotà que ocultaven a dobles fons dels seus equipatges diverses planxes de cocaïna de gran puresa que sumaven més de 5,2 quilos.

Membres del grup de la Policia Judicial de l’aeroport han dut a terme dispositius de control a dos passatgers, ciutadans colombians, de dos vols denominats «calents», atenent el lloc de procedència, ha explicat aquest dimecres el Cos Nacional de Policia en un comunicat.

Dobles fons

Després d’una primera entrevista, en la qual els viatgers han respost amb una sèrie d’incongruències, els policies han trobat indicis que podien ser possibles ‘mules’, per la qual cosa han sigut sotmesos a un control més exhaustiu de les seves pertinences.

Notícies relacionades

En la inspecció, els policies han advertit que l’interior dels seus equipatges de mà presentava característiques anormals en la seva estructura i han localitzat dobles fons «imperceptibles» a simple vista, ja que estaven confeccionats de manera artesanal i semblaven part de l’estructura de l’equipatge.

La substància trobada ha sigut sotmesa al control dels reactius de drogues i ha donat com a resultat positiu la cocaïna, amb un pes en brut superior als 5,2 quilograms, de manera que s’ha detingut les dues persones com a presumptes autors dels delictes de tràfic d’estupefaents i contra la salut pública.