Procés judicial

Ordre de crida i cerca per a l’’estafador de l’amor’ per no presentar-se a judici

  • Els trucs de l’’estafador de l’amor’ a Tinder i Badoo

  • L’’estafador de l’amor’ cobra una ajuda de la Generalitat

Ordre de crida i cerca per a l’’estafador de l’amor’ per no presentar-se a judici
1
Es llegeix en minuts
EFE

El Jutjat Penal número 1 de Barcelona ha dictat una ordre de crida, cerca i ingrés a presó provisional a fi de garantir que sigui jutjat per a Albert Cavallé, conegut com l’’estafador de l’amor’, després que dimecres no comparegués en una vista oral per un nou cas de presumpta estafa a dones.

Segons informa aquest dijous el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, l’’estafador de l’amor’ no es va presentar al judici que tenia assenyalat al Jutjat Penal número 1 de Barcelona ni va justificar l’absència, tampoc el seu advocat. Com que en aquest nou cas pel qual se’l jutja el ministeri públic demana una pena superior als dos anys de presó, la vista oral no es pot celebrar en absència del processat.

Per això, i a petició de la fiscalia, el titular del Jutjat Penal número 1 de Barcelona ha dictat una ordre de crida, cerca i ingrés a presó provisional per garantir-ne l’assistència a aquest judici.

Notícies relacionades

En aquesta nova causa, l’’estafador de l’amor’, que té quatre sentències condemnatòries fermes, va aconseguir que una dona li deixés 850 euros entre finals del 2016 i principis del 2017, que va engrossir en el seu patrimoni, tot i que ella va rebutjar deixar-li posteriorment 1.700 euros més al veure que no li tornava el préstec inicial, segons detalla el ministeri públic en l’escrit d’acusació.

La fiscalia acusa l’’estafador de l’amor’ per aquests fets d’un delicte continuat d’estafa, pel qual demana tres anys de presó i una indemnització per a la víctima de 850 euros en concepte de responsabilitat civil.