Grup Prensa Ibérica

Prenen possessió els nous directors d’informació esportiva de Prensa Ibérica i del diari ‘Sport’

El president de Prensa Ibérica, Javier Moll, ha donat possessió avui dels seus càrrecs a Lluís Mascaró i Joan Vehils

Prenen possessió els nous directors d’informació esportiva de Prensa Ibérica i del diari ‘Sport’
2
Es llegeix en minuts

El president del Grup Prensa IbéricaJavier Moll, va presidir l’acte de presa de possessió de Joan Vehilscom a nou director de ‘Sport’, així com de Lluís Mascaró com a nou director d’Informació Esportiva de Prensa Ibérica. En els parlaments van estar presents, a més de l’esmentat president, Aitor Moll, conseller delegat de Prensa Ibérica, Sergi Guillot, director general de Prensa Ibérica Media, Fèlix Noguera, director general de Prensa Ibérica a Catalunya i les Balears, Joan Serra, subdirector general de Continguts de Prensa Ibérica per a Catalunya i les Balears, i Albert Sáez, director d’EL PERIÓDICO i subdirector general de Continguts de Prensa Ibérica.

Moll va destacar l’aposta del grup per reforçar i consolidar la seva àrea esportiva i per convertir el diari en la referència a nivell nacional. I va voler tenir unes paraules per al director sortint de ‘Sport’: «Vull agrair al Lluís l’esforç que ha fet aquests gairebé dos anys al capdavant del diari i que hagi acceptat aquest nou desafiament que és la coordinació d’esports de tot Prensa Ibérica».

Sobre l’entrada de Vehils al capdavant del diari, Moll va comentar que «Joan és un vell conegut de ‘Sport’, ja que ja hi va ser de director en una altra etapa». Sobre els reptes per al futur a curt i mitjà termini del diari, Moll ha insistit que «estem en una època de construcció d’un nou projecte. Estic molt il·lusionat perquè crec que hi ha els elements per arribar a l’excel·lència quant a informació esportiva. El futur és digital, el món és digital, i això no és un repte, és una obligació. Aconseguirem tenir la millor publicació esportiva d’Espanya. Aquest és l’objectiu».

Ingredients per a un futur encoratjador

En la seva intervenció, Joan Vehils va mantenir el discurs en la línia del que comentava Moll: «El meu propòsit és convertir l’‘Sport’ en la plataforma digital d’informació esportiva líder d’aquest país. Crec que és possible per cinc motius. Primer, perquè tenim l’editor que millor coneix la premsa espanyola, que ho viu amb passió i que es dedica a l’empresa en cos i ànima; també perquè darrere un projecte seriós i solvent, pels executius, que són persones preparades; per la redacció, en la qual hi ha una combinació fantàstica de veterans i gent jove. I també hi ha una gran combinació entre homes i dones. La mirada femenina ens aportarà molt; després hi ha la marca ‘Sport’, que és imbatible, vinculada a la ciutat de Barcelona i al Barça».

Notícies relacionades

Va voler tenir Vehils unes paraules d’agraïment per a Lluís Mascaró: «Et volia donar les gràcies; portes 32 anys al diari, hem treballat molts d’aquests junts; en cas de no ser per tu, moltes vegades no hauria sortit ni el diari». «L’altre dia hi havia una lona en l’‘Sportify Camp Nou’ que deia: «La Lliga és nostra; el nostre futur, també». Podríem posar aquesta lona aquí i que digués: «La Lliga és del Barça; el futur, del l’‘Sport’».

Vehils ja va ser director de la capçalera del 2007 al 2016 i compaginarà el seu nou acompliment amb la direcció de Relacions Institucionals de Prensa Ibérica a Catalunya.