Successos

Un conductor drogat i sense carnet atropella una dona a Lleida i fuig

  • La jutge manté a la presó Dani Alves per agressió sexual

  • Revisió al pla de Rodalies 2020-2030: ¿quan serà fiable la xarxa ferroviària catalana?

Un conductor drogat i sense carnet atropella una dona a Lleida i fuig

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un home, de 39 anys i veí de Bell-lloc d’Urgell, com a presumpte responsable de l’atropellament d’una dona de 29 anys al carrer Camí de Picos de la capital del Segrià. Els fets van passar cap a les 12.30 h d’aquest dimarts quan el conductor va envestir la víctima, quan aquesta creuava per un pas de vianants, i va fugir.

La policia ha localitzat i detingut el conductor al seu municipi, en una recerca en què també han participat els Mossos d’Esquadra. L’home no tenia permís de conduir per la pèrdua total de punts i també ha donat positiu en drogues.

La dona va resultar ferida greu i va ser ingressada a l’Hospital Arnau de Vilanova.

Notícies relacionades

Les persones que van ser testimonis del sinistre van poder proporcionar a la policia detalls sobre les característiques del vehicle, cosa que va facilitar la detenció del seu conductor, cap a les 13.30 h, a Bell-lloc d’Urgell.

La policia imputa el detingut els delictes de conducció temerària, abandonar el lloc de l’accident, conduir per efecte de drogues, lesions per imprudència i la no-vigència del permís de conduir per la pèrdua total de punts.