Horòscop diari

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per a avui dilluns, 24 d’abril del 2023

Conegui la sort del seu horòscop per a avui a través dels signes del zodíac: tot sobre l’amor, els diners, la feina i la salut

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per a avui dilluns, 24 d’abril del 2023
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Conegui la previsió de l’horòscop per a avui dilluns, 24 d’abril del 2023. Estigui atent al que els astres li tenen reservat. ¿Com li anirà la feina? ¿Hi haurà sorpreses en l’amor o tot continuarà igual? Econòmicament... ¿canviaran les coses? ¿És ara un bon moment per llançar-se a un joc d’atzar? Resolgui els seus dubtes amb el nostre horòscop diari.

Àries (21 març a 19 abril)

Possiblement se li presenti l’ocasió de comprar una cosa, que va pertànyer a un amic o conegut, que el satisfarà en gran manera. Poden sorgir problemes amb un familiar, però amb una mica d’esforç no arribarà la sang al riu.

Taure (20 abril a 20 maig)

Bon moment per sincerar-se amb alguna persona de la seva intimitat. En l’àmbit afectiu es mostrarà extremadament receptiu als sentiments de la seva parella. Potser no rep els diners que li havien de tornar. 

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Un determinat problema en el terreny amistós sembla no tenir solució. Si viatja, li sortiran al pas l’amor i les emocions. Moment ideal per compartir felicitat amb la persona que estima.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Ambient familiar variat, en què hi haurà de tot una mica. Procuri sobreposar-se a la singular timidesa que l’assaltarà avui i la seva vida social el compensarà amb escreix. Vigili un excés d’extroversió al final de la vetllada, que podria fer que digués alguna cosa que hauria de callar.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Si li dona ocasió algú, podria treure profit econòmic a costa seva. Si pensa a fer una reunió social, és preferible que abandoni la idea de moment, ja que és millor que s’esdevingui de manera improvisada.

Verge (23 agost a 22 setembre)

Una cosa a què no va donar importància cobrarà ara relleu. En el pla social li presentaran persones d’importància, però les propostes de negocis que li puguin fer resultaran poc pràctiques en aquests moments. 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Mostri’s moderat en el tracte amb altres persones i miri de controlar la seva impulsivitat. Avui és possible que se senti atret per aficions poc freqüents. En la seva vida sentimental la paraula clau serà ‘rectificar’.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Avui coneixerà una persona molt influent, però en el terreny amistós no tot serà satisfactori. Dia molt irregular, excessivament marcat per onades temperamentals. A la nit no abusi de la seva bona salut.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Si es decideix a cooperar, trobarà més satisfaccions de les que esperava en el terreny familiar. L’amor es llegeix a les estrelles, però haurà de posar alguna cosa de part seva. Vagi molt amb compte i sospesi el que fa i diu, ja que avui podria ser vostè mateix el seu pitjor enemic.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Un familiar es mostrarà nerviós i imprevisible. Expressi amb claredat els judicis que es mereixen l’actitud d’algunes persones, tot i que després hi hagi un punt de conflictivitat. A la nit disfrutarà d’alegria i tranquil·litat.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Excel·lent moment per als viatges, l’amor i les activitats creatives. Disfrutarà d’un estat d’ànim festiu, que contagiarà optimisme als altres. Moderi la seva esplendidesa si no vol que es ressenti la seva butxaca. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Relacions familiars grates, en què predominarà la bona comunicació. També en el pla afectiu la nota més destacada serà l’harmonia. La seva intuïció li proporcionarà una perspectiva professional d’indiscutible valor.

Temes:

Horòscop