Col·lisió

Mor la conductora d’un turisme en un accident a Fogars de la Selva

  • Amb aquesta, les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a les carreteres catalanes són 38

Mor la conductora d’un turisme en un accident a Fogars de la Selva

Trànsit

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona ha perdut la vida en un accident de trànsit a Fogars de la Selva (la Selva), segons el Servei Català de Trànsit. Els fets van passar dilluns a la nit a la GI-512, concretament en el punt quilomètric 4,1, quan, per causes que s’estan investigant, es va produir una col·lisió entre dos turismes. Com a conseqüència de l’impacte, la conductora i única ocupant d’un dels dos vehicles, de 41 anys i veïna de Tordera (Maresme), va morir.

Notícies relacionades

Amb aquesta dona, són 38 persones les que han mort atropellades a les carreteres catalanes aquest any, segons les dades provisionals del Servei Català de Trànsit. La pilot de l’altre automòbil, que també viatjava sola, va resultar ferida greu i la van traslladar a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 22.19 hores. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles de la policia, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, va caldre tallar la via en els dos sentits. La situació es va normalitzar a la 01.27 hores.