A la L1

Detingut per presumptament apunyalar fins matar un home al metro de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra arresten un home per presumptament cometre el crim en una parada a l’altura de l’Hospitalet

metro-barcelona

metro-barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per presumptament matar-ne un altre amb una arma blanca al metro de Barcelona. Els fets han passat a la línia 1, a l’altura de l’Hospitalet de Llobregat. És a dir, entre les parades de Santa Eulàlia i Hospital de Bellvitge (final de línia). L’avís ha arribat a les 4.45 hores de la matinada, quan s’ha alertat de la presència d’una persona ferida.

Notícies relacionades

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’hi ha desplaçat ràpidament però no ha pogut salvar-li la vida i ha mort allà mateix. Els Mossos han localitzat i detingut al lloc un home com a autor de l’agressió. Una altra persona també ha resultat ferida en la baralla i ha sigut evacuada a l’hospital. La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per aclarir els fets.

Aquesta nit la policia catalana també ha rebut l’avís d’un altre mort per arma blanca, al districte de Sants-Montjuïc. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’alerta que a les 5.25 hores de la matinada hi havia dues persones ferides a la plaça del Nou. Una ha mort i l’altra ha sigut evacuada a l’hospital. De moment no hi ha detinguts.

Temes:

Barcelona Metro