Horòscop diari

Horòscop d’avui, dijous 23 de març de 2023

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop d’avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres

Horòscop d’avui, dijous 23 de març de 2023
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui dijous, 23 de març del 2023, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. A part d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Dia favorable a la finalització d’acords importants, que tindran transcendència en el terreny professional i econòmic. Risc d’enfrontament amb amics o subordinats si es mostra massa exigent. Bon panorama sentimental.

Taure (20 abril a 20 maig)

Hi haurà alts i baixos a la seva feina, però amb la possibilitat de rebre una interessant proposta laboral. Procuri controlar les seves despeses. Res ressenyable en els camps familiar i afectiu, on tot es mourà dins la més absoluta normalitat. 

Gèminis (21 maig a 20 juny)

S’obrirà una nova perspectiva al terreny professional que, ben aprofitada, incidirà de manera considerable en els seus ingressos. Es resoldrà favorablement un problema familiar. A la nit freni la seva tendència a tirar la casa per la finestra.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

En el terreny professional i econòmic predominarà la normalitat, i hauria de retallar les seves despeses. Perill d’algun disgust, tant en el camp familiar com en l’amistós. Extremi precaucions si condueix.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Jornada en què la prudència serà aconsellable si parlem de feina o de diners. Estudiï a fons pros i contres abans de prendre qualsevol decisió. Bona harmonia familiar i possibilitat d’algun petit núvol en el terreny amistós.

Verge (23 agost a 22 setembre)

Vigili amb els falsos companys que miren de passar-li per sobre. Si així ho fa el dia resultarà favorable, laboralment i econòmicament. Potser ha de fer un petit sacrifici amb l’objecte de l’amistat. Eviti excessos de qualsevol tipus, ja que és previsible una indisposició passatgera.

 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

En el terreny professional, després d’un lleuger sotrac, les coses aniran sobre rodes, amb el seu corresponent reflex a la butxaca. Intensa vida social i ambient familiar sense complicacions.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Dia conflictiu a la feina, que requerirà sagacitat, esforç i dedicació. També són de preveure riscos econòmics importants. Vagi, doncs, amb peus de plom i sigui molt conservador amb els seus diners. En el pla afectiu regnarà la normalitat.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

A la feina s’entreveuen triomfs, però ha de fugir de qualsevol inversió econòmica, que no estigui prou garantida. El clima familiar es pot veure torbat per algun núvol, que voldrà paciència i mà esquerra per dissipar-la.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Jornada marcada per l’atonia en el seu acompliment laboral, que comportarà també una calma absoluta al seu nivell d’ingressos. Les relacions familiars, una mica tenses, aniran millorant i es normalitzaran. Procuri no beure en excés.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Poc, per no dir res, ressenyable en relació amb la feina i els diners. Potser li convé plantejar-se anar delegant responsabilitats en altres persones. La comunicació amb familiars i amics serà total. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Professionalment i econòmicament tot anirà bé i aconseguirà operacions molt lucratives, però no estaria de més que s’assessorés per algú competent per si està deixant-se portar per una certa dosi de triomfalisme. Núvols i clarianes en les seves relacions afectives.

Temes:

Horòscop