Missatge a TikTok

El Dia D que anunciava el viatger del temps ja està aquí: expectació a les seves xarxes socials

Alaric va inquietar els seus seguidors a l’afirmar que «el món s’acabarà aviat» i que aquest 23 de de març començava tot

sociedad/ovni.jpg.crdownload

sociedad/ovni.jpg.crdownload

1
Es llegeix en minuts

Avui no és un dia qualsevol. No per a almenys 129.000 persones. Aquesta és la xifra d’usuaris que segueixen el perfil de TikTok d’Eno Alaric, conegut com a ‘radianttimetraveler’ a la xarxa social i que sosté que és un viatger del temps. Alaric va inquietar els seus seguidors a l’afirmar que «el món s’acabarà aviat», a mitjans d’any, però al seu torn els va donar una mica d’esperança: hi haurà un grup d’elegits que sobreviurà a la tragèdia. I avui, 23 de març, és el dia marcat al calendari per saber si es forma part d’aquest grup de privilegiats.  

«Una espècie alienígena molt hostil ve a recuperar la Terra, no guanyarem. Una altra espècie alienígena, el món de la qual va ser destruït pels hostils, salvarà alguns de nosaltres», va compartir a TikTok amb els seus seguidors, i va inicidir que és un viatger del temps arribat del 2671.

Però deixava també oberta una porta per no perdre la fe: aquest 23 de març del 2023 «unes 8.000 persones seran portades a un altre planeta habitable».

Notícies relacionades

Davant les elevades expectatives dels més crèduls i la broma dels que mai s’han pres seriosament Eno Alaric, la publicació en la qual assegurava la salvació d’aquestes 8.000 persones acumula ja la barbaritat de 14.200 comentaris a TikTok, entre els quals s’entremesclen els impacients per saber si són entre els elegits i busquen respostes i els que esperaven l’arribada d’aquest dia per confirmar les seves sospites que les prediccions no són més que les ocurrències d’un impostor.

De moment, mentre Eno Alaric no demostri el contrari, les seves profecies semblen lluny de consagrar-lo com un nou Nostradamus.