Violència sexual

A la presó l’exentrenador de futbol del Perelló per agredir sexualment una jugadora amb discapacitat intel·lectual

  • El jutjat decreta presó provisional sense fiança per al presumpte agressor

A la presó l’exentrenador de futbol del Perelló per agredir sexualment una jugadora amb discapacitat intel·lectual

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
ACN

El jutjat d’Instrucció número 3 de Tortosa ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a l’exentrenador de futbol femení del CE Perelló (Baix Ebre). Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres l’home, de 42 anys, com a presumpte autor de l’agressió sexual i l’assetjament d’una jugadora del club amb discapacitat intel·lectual. La suposada agressió s’hauria produït el novembre passat a casa del detingut.

Notícies relacionades

Segons la denúncia de la jove, de 20 anys, el llavors entrenador del club l’assetjava per trobar-se i la pressionava per veure’s a casa d’ell. Finalment, ella va accedir-hi. Allà, l’arrestat va insistir que consumís estupefaents, la va retenir i la va agredir sexualment. La víctima té una discapacitat intel·lectual i no va denunciar els fets fins que l’home va ser acomiadat.

En un comunicat emès aquest dijous a la nit, el Club Esportiu Perelló explica que va acomiadar l’entrenador fa 15 dies «per motius esportius». L’entitat condemna els fets denunciats per la jugadora i ofereix el seu suport a la víctima i a l’equip de què forma part.