Succés al Gironès

Un incendi a Salt causa nou ferits, un de crític i un altre de greu

El foc obliga a desallotjar tot l’edifici, que té danys estructurals

Alguns dels ferits han saltat per la finestra fugint de les flames

1
Es llegeix en minuts

Un incendi aquest diumenge a primera hora del matí al passatge Roger de Llúria de Salt (Girona) s’ha saldat amb nou ferits, un de crític i un altre de greu. El foc, que ja es dona per controlat, ha afectat la façana i ha obligat a desallotjar tot l’immoble a causa dels danys estructurals que ha tingut.

Notícies relacionades

Segons fonts dels Bombers, el foc ha començat al voltant de les vuit del matí en un pis de la primera planta. L’edifici consta de planta baixa i cinc plantes i les flames s’han estès per la façana. El ferit crític i el greu (té una cama trencada) han saltat de la seva vivenda fugint de les flames. Set persones més també han patit les conseqüències del foc i han sigut ateses pels serveis d’emergència, però la seva afectació és lleu.

L’incendi s’ha donat per controlat a les deu del matí. La revisió posterior de l’immoble per part de l’arquitecte municipal ha determinat que s’ha de reallotjar els veïns ja que les flames han provocat danys estructurals, cosa que suposa un risc per als residents. Concretament, els danys més importants se situen en el forjat del primer tercera i als baixos tercera.