Carretera de Barcelona

Espectacular incendi en un concessionari de motos a Girona

El foc, ja estabilitzat, ha obligat a desallotjar el personal dels comerços i naus pròximes

Espectacular incendi en un concessionari de motos a Girona

'Diari de Girona'

1
Es llegeix en minuts

El Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat la matinada d’aquest dijous l’incendi que s’ha declarat en un concessionari de moticicletas a la carretera de Barcelona de la ciutat de Girona. L’incendi s’hauria iniciat pels volts de les 21.30 hores de dimecres, i ràpidament es va propagar amb força i va afectar les naus contigües.

El personal d’alguns comerços i naus pròximes ha sigut desallotjat pel risc de les flames i el risc d’explosió.

Notícies relacionades

Segons les primeres informacions, el foc s’hauria iniciat al taller del concessionari de motocicletes. A causa de la virulència de les flames, l’incendi es va estendre, entre altres instal·lacions, a l’Escola Tècnica Girona  (ETG). El director del centre, Jordi Moncanut, visiblement afectat per la situació, ha declarat a ‘Diari de Girona’: «El que més em preocupa és què passarà amb les classes i els alumnes. El material es pot arreglar».

Per motius de seguretat, la companyia elèctrica ha tallat el subministrament a la zona afectada. A més, la carretera de Barcelona, una de les principals vies d’entrada a Girona, s’ha tallat en els dos sentits de la marxa.