Vint-i-tres dotacions de bombers treballen en l’incendi de la fàbrica de Girona

El foc ha provocat la caiguda de la coberta d’un dels sectors de la fàbrica i 13 persones han sigut ateses per inhalació de fum

Vint-i-tres dotacions de bombers treballen en l’incendi de la fàbrica de Girona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de 23 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat treballen en un incendi que afecta part d’una indústria tèxtil de Sant Jaume de Llierca (Girona), a conseqüència del qual 13 persones han sigut ateses per inhalació de fum i sis traslladades a l’hospital en estat lleu.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc ha provocat la caiguda de la coberta d’un dels sectors de la fàbrica, ubicada al polígon industrial Pla del Politger, on hi ha una instal·lació de plaques solars. La nau, dedicada al tractament de cotó, està compartimentada en diversos sectors, cosa que ha evitat que el foc s’hagi propagat a la resta de la construcció.

Segons dades del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) facilitades als comandaments dels bombers, s’han fet 13 atencions sanitàries per inhalació de fum i sis persones han sigut evacuades en estat lleu a l’hospital Sant Jaume d’Olot (Girona), mentre que la resta han sigut donades d’alta in situ.

Notícies relacionades

Tots els afectats són personal de l’empresa que estava treballant dins de la nau quan s’ha declarat el foc, que està a punt de ser estabilitzat.

El grup d’Estructures Col·lapsades (GREC) dels Bombers de la Generalitat també s’ha activat per donar suport a l’actuació dels equips que treballen en l’extinció.

Temes:

Girona Incendis