Delirant

Vídeo | Tètric incident a Múrcia entre un cotxe de morts i la desfilada de Carnaval

  • El cotxe que transportava el mort al seu enterrament va quedar retingut després de la comparsa del Carnaval

Vídeo | Tètric incident a Múrcia entre un cotxe de morts i la desfilada de Carnaval
2
Es llegeix en minuts

Tot i que els dies claus per aquesta festa han sigut el 16 i el 21 de febrer, aquest 2023 el Carnaval s’han celebrat arreu del món entre el 20 de gener i el 5 de març. A Múrcia, localitats com el Cabezo de Torres o Águilas han passat dues setmanes de celebracions i desfilades que, amb altres municipis, han convertit la regió en un dels pols més comentats de les xarxes.

Entre els vídeos que més s’han viralitzat hi ha la desfilada de Mazarrón, amb l’‘eròtica’ comparsa d’‘Els Salaítos’ o el ball de ‘Dragon Ball del Carnaval de Mula el dissabte 18 de febrer, que va recollir més de 493 visualitzacions i 7.100 ‘m’agrada’ a Twitter.

Una altra de les escenes més comentades d’aquesta celebració va tenir lloc el cap de setmana passat a la pedania murciana de La Ñora a l’altura del supermercat Nardita, segons indica una usuària de Twitter, quan un cotxe de morts va quedar atrapat en la desfilada de Carnaval que recorria els carrers del municipi.

En el vídeo, es veu com el vehicle funerari espera rere un cotxe de la policia juntament amb una altra caravana per avançar per la calçada. El vehicle, amb les corones florals que indiquen que el finat es dirigeix al seu enterrament, es troba aturat rere un cotxe blanc, aturat per un agent municipal.

Tal com ha destacat Pablo Madness, el tuitaire que ha compartit el vídeo des de TikTok, el vídeo recull com «una comparsa de ball durant el Carnaval en un poble de Múrcia interromp un cotxe de morts amb un cos dins mentre sonen les 12 d’Ana Mena de fons».

Notícies relacionades

Mentrestant, la dona que grava comenta: «No hi ha dret, la comparsa del poble ballant i el mort s’ha d’esperar perquè el portin al cementiri». Després, s’adreça als policies: «Vostè li pot obrir pas per aquest carrer. Això és vergonyós». I acaba el seu discurs amenaçant de parlar personalment amb l’alcalde.

Tot i que la senyora que grava el vídeo sembla molt afectada per la situació, en les xarxes socials s’ho han pres just al revés: més enllà de despertar la simpatia de centenars d’internautes que han clicat ‘m’agrada’ a la publicació, la gravació s’ha guanyat el favor de moltes persones que a Twitter destaquen que «aquestes coses només poden passar a Múrcia».

Temes:

Múrcia Carnaval