«Estic molt sorpresa»

Julia Faustyna, la suposada Madeleine McCann: «La meva mare diu que soc una psicòpata fora de control i no és així»

La policia polonesa creu que el comunicat de la família que criticava la jove és fals, indica la mèdium Fia Johansson després de trobar-se amb la noia entre abraçades

  • El passat de Julia Faustyna: aspirant a model i fotos en webs per adults

  • La suposada Madeleine McCann portarà els seus pares als tribunals per aconseguir una prova d’ADN

  • La presumpta Maddie s’esfondra: «Soc naïf, però no estúpida. ¡Deixeu-me en pau!»

  • CLAUS | Julia Faustyna: Tot el que se sap de la jove que diu ser Madeleine McCann

Julia Faustyna, la suposada Madeleine McCann: «La meva mare diu que soc una psicòpata fora de control i no és així»

Instagram / @iammadeleinemccan

3
Es llegeix en minuts

Enèsim serial en el culebró de Julia Faustyna, que diu ser la nena desapareguda Madeleine McCann. La jove assegura que s’ha reunit amb la policia polonesa, que li hauria dit que el comunicat que va emetre la seva família, en què es criticava que ella sempre va voler ser famosa i que rebutja el tractament psicològic, és fals. És més, «la seva mare no té cap advocat ni portaveu», ha explicat aquest dimecres la seva representant legal, la mèdium Fia Johansson, que ahir es va personar a Polònia per investigar el cas. En la primera trobada entre Faustyna i la psíquica no van faltar les abraçades i lloances, però això no amaga l’estratègia que totes dues pretenen seguir: destrossar la mare de la noia, per molt que el missatge del seu entorn no tingui veracitat, un extrem que no han corroborat les autoritats locals.

Faustyna s’ha mostrat «molt sorpresa» per les presumptes revelacions de la policia a favor seu. De fet, s’ha animat. «Tinc detalls i fets sorprenents per a la premsa que demostren que Julia és Maddie», ha reiterat la vident per revifar l’enrenou mediàtic. No obstant, no han donat cap detall més al respecte ni, sobretot, cap prova que acrediti el seu relat, més enllà de anomenar la policia i dir que hi ha ‘fan pages’ «falses» que tenen l’objectiu de «ser un llast per a la credibilitat» de la jove de 21 anys. Respecte a la reunió amb la policia, la vident ha explicat que ha sigut una «experiència molt bona» i que «han demanat disculpes» a la jove.

Forçant la prova d’ADN amb la mare

Respecte a la prova d’ADN amb els pares de la nena desapareguda, Kate i Gerry McCann, tampoc s’han manifestat. Tot i que Faustyna va assegurar el 20 de febrer passat que havien accedit a fer-se-la. En canvi, sí que s’han pronunciat sobre la via judicial que està oberta per reclamar el test genètic a l’actual mare. «Som molt a prop de tenir-lo, la forçarem perquè s’hi avingui», ha assenyalat la psíquica.

Per alimentar la polèmica també ha sigut imprescindible que Johansson creui l’Atlàntic per representar ‘in situ’ Faustyna. De fet, ha necessitat 10 dies per fer-ho, després que el 20 de febrer passat anunciés que seria la seva representant legal i que l’ajudaria a descobrir la seva veritable identitat. Des d’aleshores, a les xarxes socials només havien passat dues coses.

D’una banda, la psíquica ha omplert dia rere dia els seus perfils amb centenars de missatges motivacionals i imatges dels seus èxits. Per l’altra, la jove polonesa s’ha atipat de denunciar l’assetjament que pateix des que va sortir a la palestra. En aquest sentit, divendres passat va declarar que rebia fins i tot propostes sexuals, per la qual cosa es va ensorrar. «Soc naïf, però no estúpida. ¡Deixeu-me en pau!», va exclamar.

Entre altres coses també va dir que no parlaria més, però això no ho ha aconseguit. Aquest dimarts va acusar la seva mare d’obligar-la a callar i no dir res del seu «abusador». Malgrat admetre que pateix problemes de salut mental, hi ha línies vermelles que tolera i així ho ha fet constar al donar detalls de la «mala infància» que va tenir amb la seva família.

«Algú està retorçant aquesta situació»

Notícies relacionades

«La meva mare va dient a la gent que soc una psicòpata fora de control. I no ho soc», va disparar amb bala en una tirallonga d’històries temporals a Instagram aquest dimarts. Avui, Johansson ha contextualitzat aquestes paraules. «Tenim evidències que algú està retorçant aquesta situació», ha manifestat la vident, però sense donar-ne proves. «Pareu de destrossar la seva reputació, els seus problemes mentals no són veritat. S’han difós moltes mentides», ha indicat.

Primera trobada en directe

El retrobament entre Faustyna i Johansson va ser gravat i publicat a les xarxes socials. Va tenir lloc dimarts a l’estació de tren de Lubin, una localitat de 70.000 habitants situada al sud-oest de Polònia. La jove es va abraçar fortament amb la mèdium i va penjar el moment amb les cançons ‘Dreams Come true’ i ‘Aways Forever’, i un filtre de cors. N’hi va haver més. «La meva mentora, el meu tot, ha vingut al meu país. Ella és màgica, una heroïna, una lluitadora, Johansson és la meva vida», es va sincerar la noia.