Greus acusacions

Julia Faustyna, la jove que diu ser Madeleine, acusa ara la seva mare d’obligar-la a callar i no dir res del seu «violador»

  • Julia Faustyna portarà els seus pares als tribunals per aconseguir una prova de l’ADN

  • La presumpta Madeleine McCann s’esfondra: «Soc naïf, però no estúpida. ¡Deixeu-me en pau!»

  • CLAUS | Julia Faustyna: Tot el que se sap de la jove que diu ser Madeleine McCann

Julia Faustyna, la jove que diu ser Madeleine, acusa ara la seva mare d’obligar-la a callar i no dir res del seu «violador»

El Periódico

1
Es llegeix en minuts

Ni la policia ni els experts que van treballar durant anys en el cas de Madeleine McCann donaven credibilitat a la seva història, però porta dies en boca de tothom. La possibilitat que Julia Faustyna Wendell sigui la nena desapareguda el 2007 era ínfima, però la jove polonesa de 21 anys acapara titulars i converses de cafè arreu del món.

Malgrat que molts, fins i tot la que diu ser la seva mare biològica, s’entossudeixen a ressaltar que tot són ànsies de popularitat limítrofes amb un trastorn mental i insisteixen que «és obvi que la Julia no és la Maddie».  «Sempre va voler ser famosa. Rebutja el tractament psicològic i no pren la medicació amb regularitat», van afirmar la seva mare i el seu pare en un comunicat

A mesura que passen els dies cobra força la idea que Julia pateix algun trastorn que l’ha fet creure’s que és Madeleine, la petita de 3 anys que va desaparèixer a Portugal.

Ajuda d’una vident

Però ella no desisteix en el seu afany de demostrar la seva filiació amb els McCann ajudada per la vident Fia Johansson, que es va entrevistar amb ella i que la representa des d’aleshores, per a qui només té paraules amables i d’agraïment.

Notícies relacionades

El contrari que pels seus presumptes pares biològics, que ha anunciat que denunciarà davant els tribunals per exigir-los un test genètic. A més, a la nova ‘story’ que ha publicat aquest dimarts 28 al seu compte d’Instagram @iammadeleinemccann –que no deixa de guanyar seguidors–, acusa els seus pares de bullying i de delictes molt més greus. En concret, diu que la seva mare «no va fer res a part de fer-me mal fent-me callar i no dir res del meu violador».

«La meva mare d’ara em va fer desconfiar de mi mateixa quan era petita», explica a l’inici del seu ‘story’, després de dir que «ara» ja s’estima a si mateixa.