Nova polèmica

Gerard Piqué ‘passa’ de Shakira: la reacció del jugador a l’entrevista de la cantant

  • Nous dards de Shakira: «Hi ha un lloc reservat a l’infern per a aquelles dones que no recolzen d’altres»

  • El ‘look’ de Karol G a ‘TQG’ amb Shakira, obra del prometedor dissenyador català Javi Guijarro

  • ¿Què li passa a Shakira a la cara? El seu últim retoc estètic

Gerard Piqué ‘passa’ de Shakira: la reacció del jugador a l’entrevista de la cantant
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb el llançament de la seva nova cançó amb Karol G,’TQG’, Shakira ha tornat a l’arena més forta que mai i ha fet la primera entrevista en televisió des de la seva separació. Després d’uns quants dies desaparegut de la vida pública,Gerard Piqué ha reaparegut amb Clara Chía després de les explicacions que va donar la cantant colombiana sobre els motius de la seva ruptura.

En el tema de ‘TQG’ Shakira ha llançat nous dards amb to d’indirecta cap a l’exfutbolista, amb frases com «’Tú buscando por fuera la comida. Yo diciendo que era monotonía’»i afirmant també que Piqué va voler tornar amb ella: «’Ahora quieres volver, ya lo suponía. dándole like a la foto mía. Te ves feliz con tu nueva vida. Pero si ella supiera que me busca todavía’.

«Em sento completa»

Notícies relacionades

Així doncs, al català li han caigut al damunt dues noves polèmiques i ha hagut de fer front a les preguntes dels periodistes respecte a les declaracions de Shakira a l’entrevista, en què reconeix com de malament ho va passar després de la separació: «Hi ha coses en la vida que no surten com un vol, hi ha somnis que es trenquen i s’ha de recollir els trossets de terra i tornar a reconstruir-te». «Sempre he sigut bastant dependent dels homes. «Però he aconseguit entendre que jo en tinc prou amb mi mateixa en la vida avui dia, em sento completa».

Aquest dimarts passat, Piqué es deixava veure acompanyat per la seva actual parella, Clara Chíadeixant a tota velocitat amb cotxe el seu domicili a Barcelona, sense pronunciar-se ni sobre la nova cançó de Shakira i Karol G ni sobre l’entrevista en què la cantant ha confessat que ja ha superat la ruptura.