Televisió

Les millors frases de la primera entrevista amb Shakira després de trencar amb Piqué

  • «Hi ha somnis que es trenquen, i cal recollir-ne els trossets de terra i tornar a reconstruir-te», va afirmar durant una entrevista amb el periodista Enrique Acevedo

Les millors frases de la primera entrevista amb Shakira després de trencar amb Piqué
1
Es llegeix en minuts
EFE

L’artista colombiana Shakira va afirmar que ara depèn de si mateixa i que haurà d’estar «més forta que una lleona» pels dos fills que manté sota la seva custòdia, després de la separació amb l’exfutbolista català Gerard Piqué, l’any passat.

«Hi ha somnis que es trenquen, i cal recollir-ne els trossets de terra i tornar a reconstruir-te», va afirmar durant una entrevista amb el periodista Enrique Acevedo, en el seu programa ‘En punto’, transmès pel gegant Televisa.

Notícies relacionades

Aquestes són algunes de les millors frases de la primera entrevista amb Shakira:

Aquesta declaració és la primera que fa Shakira després de la ruptura amb el pare dels seus fills, Milan i Sasha, amb qui el desembre passat va firmar un acord perquè la cantant colombiana es quedés a càrrec dels menors a Miami (Estats Units).

  • Perquè la fortalesa sigui veritable i no una façana, «ha de ser una fortalesa com el resultat de viure un dol, d’acceptar-lo, d’entendre’l, de tolerar la frustració, que hi ha coses en la vida que no surten com un vol».

  • Sobre la seva col·laboració ‘Sessions vol. 53’ amb el productor argentí Bizarrap, la cantant va afirmar que la seva elaboració li va permetre trobar un moment de catarsi i que li va canviar la vida. «Vaig entrar a l’estudi d’una manera i en vaig sortir d’una altra. És una de les coses que agraeixo a Biza, aquesta oportunitat d’alleujar-me i sí que va ser un gran alleujament, necessari també per a la meva curació, per al meu propi procés de recuperació. Crec que estaria en un altre lloc si no fos per aquesta cançó», va manifestar.

  • «El contrari de la depressió és l’expressió».

  • «També vaig tenir aquest somni de tenir una família en què els fills comptessin amb un pare i una mare sota el mateix sostre. No tots els somnis en la vida es compleixen, però la vida troba una manera de compensar-te i crec que amb mi ho ha fet amb escreix amb aquests dos nens», va explicar.

  • «M’he adonat que les dones estem en un moment realment clau per a la societat». va expressar.