A Sevilla

Vídeo | Rescatats 4 joves d’un cotxe suspès a 7 metres amb el conductor borratxo

Pel que sembla, l’excés de velocitat el va fer perdre el control

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els bombers han rescatat a Sevilla quatre joves, un noi i tres noies d’entre 21 i 24 anys, després que el cotxe en el qual circulaven –el conductor triplicava la taxa d’alcohol permesa– quedés suspès a una altura de set metres amb risc de precipitar-se al buit.

Els fets, segons ha informat Emergencias Sevilla, van tenir lloc dissabte a la matinada, cap a les 3.30 hores, quan els serveis d’emergències de Sevilla van ser alertats d’un sinistre viari per sortida de via i bolc a l’avinguda de Ciencias, a l’altura de l’avinguda de la República de China.

Fins al lloc es van desplaçar efectius de la Policia Local, que a l’arribar al lloc van comprovar que el turisme es trobava fora de la via i cap per avall a sobre d’unes conduccions d’un pont que travessa un antic canal, a uns set metres d’altura. Dins del vehicle, diverses persones demanaven auxili.

Situació extrema

Davant la situació extrema, els agents van sol·licitar la presència immediata d’efectius de bombers per assegurar l’estabilitat del vehicle i rescatar els joves.

Mentre tranquil·litzaven els ocupants del vehicle, van començar les tasques d’assegurament previ a l’aixecament del vehicle, per al qual van utilitzar una grua dels bombers.

El dispositiu de salvament va començar l’elevació del turisme i va col·locar-lo sobre la calçada, de manera que va eliminar el risc que es precipités al buit.

Posteriorment es van iniciar les tasques de rescat del conductor, de 24 anys, i de les tres noies de 21, 22 i 24 anys, de l’interior del vehicle.

Només una de les joves va resultar ferida lleu, tot i que van ser atesos tots quatre per les dotacions sanitàries presents al lloc.

El conductor va donar positiu en les proves d’alcoholèmia, triplicant la taxa màxima permesa.

Notícies relacionades

Pel que sembla, l’excés de velocitat el va fer perdre el control a l’incorporar-se des de l’avinguda de la República de China a la de Ciencias i va bolcar a l’altura del pont.

Del resultat de la investigació duta a terme per la Policia Local es traslladaran diligències al Jutjat de Guàrdia per la presumpta autoria d’un delicte contra la seguretat viària per part del conductor implicat.