Horòscop diari

Horòscop d’avui, dijous 9 de febrer de 2023

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop d’avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres

Horòscop d’avui, dijous 9 de febrer de 2023
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dijous 9 de febrer de 2023, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. A part d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Avui tindrà bona ocasió per progressar a la feina. Procuri ser honest amb vostè mateix pel que fa a les seves motivacions íntimes. Una situació semblarà per complet innocent fins que vostè l’enfosqueixi amb els seus dubtes.

Taure (20 abril a 20 maig)

No es deixi obsessionar per un projecte professional i dediqui temps a altres activitats que ho precisen. En l’aspecte econòmic procuri no abusar del crèdit i no gasti per sobre de les seves possibilitats. Li sorgiran moltes oportunitats de passar-ho bé. Aprofiti-les. 

Gèminis (21 maig a 20 juny)

La seva ambició es veurà positivament estimulada pels esdeveniments que poden sorgir a la feina, però no faci castells en l’aire i limiti’s a deixar les coses segueixin el seu curs. En el pla afectiu eviti discussions bizantines, que podrien acabar com el rosari de l’aurora.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Persones absolutament inesperades li prestaran una gran ajuda professional. Relacions amistoses grates. És possible que certs problemes familiars el tinguin atrapat. Procuri distreure’s i fer vida social.

Leo (23 juliol a 22 agost)

El compliment de les seves obligacions professionals podria veure’s retardat per problemes en altres activitats, però malgrat això els seus progressos seran notables. La seva vida social està arribant al zenit.

Verge (23 agost a 22 setembre)

Se sentirà poc disposat a complir una obligació professional, però quan ho faci s’alegrarà dels resultats. En la seva vida social sobreposi’s a aquesta inhibició que vostè mateix s’imposa i esforci’s per comunicar-se amb els altres. 

  

Balança (23 setembre a 22 octubre)

A la feina no deixi que els altres li prenguin la davantera. Tot i que hagi de superar alguns obstacles, el seu panorama és veritablement positiu. Un familiar es mostrarà absolutament intractable i dirà el que no ha de dir i en el pitjor moment.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Posi fil a l’agulla i afronti aquestes obligacions professionals que ha estat demorant. Si aconsegueix no tenir disputes amb els seus amics per qüestions econòmiques, es divertirà al màxim. Sigui realista en l’amor.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

En un tema professional procuri respectar l’opinió dels altres i no entri en crítiques absurdes. Avui perdrà els estreps amb molta facilitat, cosa que li podria portar problemes tant dins com fora de la feina.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

El dia presenta caires d’acusada activitat professional i és molt possible que es marqui nous objectius. En una reunió familiar asseguri’s que els comentaris són els més apropiats per a la situació.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

En temes professionals seria molt convenient que fes servir les seves influències. Dediqui’s també a analitzar més a fons tots els temes pendents. Gaudirà d’un estat d’ànim tranquil, que el farà sentir-se en pau amb vostè mateix i amb el món que l’envolta.  

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Enfoqui la seva jornada laboral de manera positiva. Serà un bon moment per aconseguir acords amb altres persones. Resultaran especialment estimulants les converses amb amics.

Temes:

Horòscop