Foc

Onze treballadors afectats en un incendi en una nau a Terrassa

El SEM ha atès els afectats, dels quals sis han sigut donats d’alta in situ i cinc traslladats a dos centres hospitalaris

Onze treballadors afectats en un incendi en una nau a Terrassa

Bombers

1
Es llegeix en minuts
EFE

Onze treballadors d’una nau de Terrassa (Barcelona) han hagut de ser atesos per inhalació de fum després de l’incendi que s’ha declarat a la sitja on s’emmagatzemava cacau, i cinc d’aquests han sigut evacuats en estat menys greu a dos centres hospitalaris.

Segons han informat a Efe fonts dels Bombers de la Generalitat, els 11 treballadors han sigut atesos per personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) al mateix lloc dels fets, d’aquests sis han sigut donats d’alta in situ, mentre que tres han sigut traslladats a la Mútua de Terrassa i dos fins a l’Hospital de Terrassa.

Cacau incendiat

L’incendi, que aquesta tarda encara no ha sigut extingit, crema una sitja amb 40 tones de cacau d’una nau situada al carrer d’Albert Einstein de Terrassa, l’estructura de la qual no s’ha vist afectada, ja que el foc es troba concentrat en aquest lloc d’emmagatzematge.

Notícies relacionades

Efectius dels bombers han realitzat comprovacions amb càmera tèrmica, que han determinat que el cacau emmagatzemat continua cremant, després de l’incendi que s’ha declarat després de les 12 del migdia d’aquest dilluns.

Els bombers han rebut l’avís de l’incendi a les 12.25 hores, i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat vuit dotacions del cos, que segueixen en aquests moments treballant en el lloc, i set ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, a més d’una unitat conjunta de bombers i SEM.